Vijf jaar in vers

Verwacht

€19.99

100 op voorraad
Auteur: Rick van der Made (bundels) (bio)

ISBN: 978-94-93154-36-0.

Publicatiedatum: 28-11-2020
Type: Hardcover

Categorieën: , , .
Tag: .

Product beschrijving

Vijf jaar in vers is de vijfde dichtbundel van Rick van der Made (1968, Breda). De auteur geniet landelijke bekendheid door onder meer zijn poëzie en columns voor de online platforms Gaykrant.nl en Gaynews.nl.

De  luxe bundel (hardcover, full colour) is bij voorinschrijving genummerd én met een persoonlijke boodschap van de auteur beschikbaar.

De bundel bevat tachtig gedichten, zo’n vijftig nieuw geschreven. Robin Nortée maakte speciaal voor de jubileumbundel een aantal lino’s. De art studio van Content People tekent voor het grafisch ontwerp van de bijzondere uitgave.

In 2015 publiceerde Van der Made de dichtbundel Wereldreiziger, een poëtische rondgang langs plaatsen die hij in het verleden bezocht. Ook tekende hij voor het veel geprezen boek Cévek. Het werk schetst een ontroerend beeld van de relatie tussen een zoon en zijn moeder. In 2016 verscheen de tweede dichtbundel: Memoires van Huisman, waarin de poezie van Van der Made is gecombineerd met kunst van Robin Nortée. Later zagen nog de veel geprezen hardcover het Jaar van de Arend, Selected poems en Logement (met Jan-Simon Minkema, 2019) het licht.

Wellicht ook interessant ...